Nieuwe HDN verantwoordelijke

Gijs Willemsen aangesteld als nieuwe HDN verantwoordelijke

Egbèr Smits
Director

Binnen de SLB GROUP is Gijs Willemsen aangesteld als nieuwe HDN verantwoordelijke. Gijs Willemsen, nog maar kort in dienst bij de business unit RIJKERS, neemt een ruime ervaring mee en zal zich bezig houden met de bevordering van de voedselveiligheid van SLB breed.

Nieuwe HDN verantwoordelijke

Hiervoor is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties in de markt en door middel van slim ontwerpen deze door te voeren op onze machines en systemen. Hiermee is Gijs Willemsen ook een verlengstuk van SLB naar haar klanten, om met deze specifieke kennis potentiele klanten te inspireren voor onze innovatieve oplossingen.

Hygiënisch Design Network

HDN staat voor Hygiënisch Design Network, en is een platform dat bedrijven in de voedingsindustrie handvaten geeft, voor de steeds weer aangescherpte normen, op het gebied van voedselhygiëne. HDN is er voor de gehele keten, van voedselproducent tot machinebouwer. Om ons allemaal verder te verdiepen in de werkwijze van HDN, wordt er op dit moment de laatste hand gelegd aan een product informatie blad, PIB genaamd. Hierbij worden de stappen die SLB heeft doorgemaakt aan de hand van de HDN-checklist nader uitgelegd.

Ontmoet de auteur

Egbèr Smits
Director

Let's connect