Competenties

Vier processtappen, gedragen door ijzersterk projectmanagement.

Zó maken we het verschil

Pre-Engineering & Engineering

Om ervoor te zorgen dat elke investering, uitbreiding of aanpassing in uw productieproces verantwoord is, denken onze specialisten in procestechniek al tijdens de haalbaarheidsstudie met u mee. Hoe ziet uw proces eruit? Welke grondstoffen worden er gebruikt? Wat is uw doelstelling? 

Met uw specifieke flow- en procesdiagrammen als vertrekpunt komen we tot een doordacht ontwerp voor nieuwbouw, uitbreiding of optimalisatie. Als een van de weinige processpecialisten bieden we zowel de mechanische en elektrotechnische ontwerpen als softwarematige ontwerpen integraal aan.

Productie & Assemblage

Optimale realisatie van procesinstallaties vraagt om een uitgebalanceerde mix van mens en techniek. Naast een zeer ervaren team beschikken we over een compleet productieapparaat en een modern machinepark. Kwaliteit, veiligheid en kostenefficiency gaan hier hand in hand met elkaar.

Bij assemblage draait het om het compleet samenstellen van installaties, zowel mechanisch als elektrisch. Voor een vlot en feilloos verloop gaan we daarbij uiterst nauwkeurig en efficiënt te werk. Onze basis: eigen productie, de juiste inkoopkanalen, een adequate aanpak en een goed doordachte aansturing.

IJzersterk projectmanagement

Zó maken we het verschil

Aan de realisatie, uitbreiding of optimalisatie van elke procesinstallatie gaat een gedegen projectplan vooraf. Met gestroomlijnde projectmanagement en een strakke ketenregie maken we een enorm verschil. 

Doordat we onze processen zorgvuldig organiseren, kunnen we alle aspecten de aandacht geven die ze verdienen, tot op detailniveau. Bovendien hebben we – mede dankzij ons hoogwaardige ERP-systeem – altijd inzicht in de status en de voortgang van uw project.

Montage & Inbedrijfstelling

We ontwerpen uw procesinstallatie uiteraard aan de nodige testen. Het doel is immers een complete doseerinstallatie, menginstallatie of CIP installatie die direct in bedrijf kan worden gesteld.

Ook hierbij geldt: afspraak is afspraak. We zijn pas tevreden als alles functioneert zoals we dat samen met u hebben afgesproken.

Disciplines:

  • FAT (Factory Acceptance Test)
  • SAT (Site Acceptance Test)
  • IBS (inbedrijfstelling/commissioning)

Service & Support

Uiteraard houdt onze samenwerking niet op bij de inbedrijfstelling. We bieden een compleet pakket van diensten die gericht zijn op de continuïteit van uw productie, uiteraard tegen optimale total cost of ownership.

Zo verzorgen we niet alleen het planmatig preventief onderhoud op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak, maar verlenen we ook eerste- en tweedelijnsservice bij storingen. Doordat alle onderhoudswerkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, bent u verzekerd van een vlot verloop en minimale hinder.

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie