Over RIJKERS

Nieuwbouw, uitbreiding en optimalisatie van procesinstallaties voor food, farma en chemie.

Let's make your business flow

RIJKERS is sinds 1934 gespecialiseerd in procestechnologie voor de handling van poeders en vloeistoffen. We zijn echte probleemoplossers en werken voornamelijk voor producenten in de food, farma en chemie.

We realiseren procesinstallaties waaronder doseerinstallaties voor doseren van poeders en vloeistoffen en menginstallaties voor het mengen van poeders en vloeistoffen, veelal in combinatie opslaan, wegen en transporteren. Uitsluitend op maat, voornamelijk in roestvast staal, zowel on-site als in framebouw (op skid). Ook de realisatie van uw CIP-installatie voor CIP reiniging is bij ons in vertrouwde handen. We hebben bovendien jarenlange ervaring in de realisatie van kalkmelkinstallaties, specifieke installaties voor het aanmaken van kalkmelk.

Meedenkend vermogen

Van engineering en productie tot en met montage en inbedrijfstelling: u profiteert bij ons van specialistische kennis, jarenlange ervaring en meedenkend vermogen. Daarmee zijn we dé specialist in procestechniek die de kennis, de capaciteit en de mentaliteit heeft om uw business volop in beweging te houden. Benieuwd hoe we dat doen?

Ontdek onze belofe

Of bekijk onze competenties

Onderdeel van de SLB Group

Samen met RVS NON FERRO en SLB Hightech maakt RIJKERS deel uit van de SLB Group.

We zijn drie zelfstandige business units, die gebruikmaken van één gezamenlijke productie-, assemblage- en montage-unit. We zijn bovendien alle drie actief in kritische industrieën, die aan steeds hogere eisen moeten voldoen.

Samenwerking met de SLB Group maakt dat we kunnen terugvallen op gespecialiseerde kennis binnen een sterke organisatie.

Contactpersonen

Procestechniek

Nieuwbouw, uitbreiding en optimalisatie

Procestechniek houdt voor ons in: bijdragen aan de optimalisering van uw productieproces. Dat doen we op basis van onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en meedenkend vermogen. Met beproefde technologie realiseren we maatwerkoplossingen voor de handling van grondstoffen.

Diensten procestechniek

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Historie

Onze bijzondere staat van dienst

Wat bijna 90 jaar geleden begon is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de food, farma en chemie, met activiteiten in binnen- en buitenland. We nemen u dan ook graag mee in de rijke geschiedenis van ons bedrijf door middel van een historische tijdlijn.

Historische tijdlijn