Procesinstallaties

Voor de handling en verwerking van poeders en/of vloeistoffen met daar waar nodig de mogelijkheid tot het reinigen van de installatiedelen.

Bekijk procesinstallaties

Procesinstallatie op maat

Bij u is de receptuur van uw product bekend met de voorwaarden waaraan de productie moet voldoen om de gewenste kwaliteit te behalen. Nu zoekt u een procesinstallatie of meerdere procesinstallaties die met de juiste capaciteit en nauwkeurigheid uw producten kunnen aanmaken en/of afvullen. Daarbij kan ook de reinigbaarheid van de onderdelen en leidingwerk zijn. Uw belangrijkste eis: kwaliteit boven álles.

Welkom in de wereld van RIJKERS.

Procesinstallaties voor food, farma en chemie

Als geen ander begrijpen we uw uitdaging. Enerzijds wilt u een efficiënte procesinstallatie waarin de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft, anderzijds moet de installatie met minimaal onderhoud een maximale inzetbaarheid hebben. U werkt immers in een kritische markt die hoge eisen stelt.

Al sinds 1934 zijn we gespecialiseerd in procesinstallaties voor de handling van poeders en vloeistoffen voor met name de de food, farma en chemie. We hebben alles in huis als het gaat om procestechniek; we ontwerpen, we engineeren, we produceren, we monteren, we automatiseren, we optimaliseren en we onderhouden. Dat doen we voornamelijk in roestvast staal, maar ook in kunststof of staal. We installeren on-site of in skidbouw, maar altijd op maat. Het productieproces dat u voor ogen heeft, is immers ook niet standaard. Zo hebben we jarenlange ervaring in de realisatie van kalkmelkinstallaties, specifieke installaties voor het aanmaken van kalkmelk.

Staat de specifieke procesinstallatie die u zoekt niet in het overzicht hieronder? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts op het gebied van procesinstallaties denken graag met u mee.