Let's make your business flow

Onze belofte aan u als opdrachtgever.

Zo houden we uw business volop in beweging

De markt waarin u actief bent verandert met de dag. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan u – en uw installaties – op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Toch wilt u na de ontwikkeling van een nieuw recept of product snel de markt op: stabiel produceren op grotere schaal, zónder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en efficiency. Dit geldt ook voor de optimalisatie van uw productieflow ter verbetering van bestaande recepturen en producten.

Dat vraagt om doordachte en duurzame procesinstallaties, zoals doseersystemen en mengsystemen. Bij voorkeur op maat gemaakt, zodat ze optimaal zijn afgestemd op uw specifieke productieproces.

Dat vraagt om RIJKERS.

Vooral bij complexe vraagstukken met lastig hanteerbare grondstoffen, waaronder doseren en mengen, maken we hét verschil. Als specialist in procestechniek met jarenlange ervaring in de food, farma en chemie leveren we uitsluitend maatwerk. Daarbij doen we geen enkele concessie op het gebied van risicobeheersing en focussen we volledig op de betrouwbaarheid en continuïteit van uw processen.

Let’s make your business flow.