Procestechniek

Procestechniek op maat voor complexe processen en kritische grondstoffen.

Nieuwbouw

Voor specifieke recepturen is standaard dikwijls niet de oplossing. Daarom leveren we alleen procesinstallaties op maat: voornamelijk in roestvast staal, zowel on-site als in framebouw (op skid). Van engineering en productie tot en met montage en inbedrijfstelling: u profiteert bij RIJKERS van specialistische kennis, jarenlange ervaring en meedenkend vermogen.

Op het gebied van procestechniek hebben we alle disciplines in eigen huis. Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt: van bedrijfseconomisch advies tot en met de oplevering van uw turnkey installatie.

Uitbreiding

De markt vraagt de nodige flexibiliteit van u. Dit vereist doordachte procestechniek. We bewegen met u mee. We analyseren, we adviseren en we implementeren, bijvoorbeeld om uw productiecapaciteit te vergroten of om flexibel over te kunnen schakelen naar andere productiebatches.

We breiden uw bestaande procesinstallatie op maat uit met een compleet systeem of een deelsysteem, inclusief tanks en (extra) leidingwerk. Uiteraard zorgen we ook bij uitbreiding voor een inbedrijfstelling met minimale verstoring van uw huidige productieproces.

Optimalisatie

De markt wil dat u steeds sneller, nauwkeuriger en beter produceert. Als producent wilt u bovendien bijdragen aan een betere wereld door schoner en duurzamer te produceren. En ook op veiligheidsgebied wordt er het nodige van u verwacht. Uw procesinstallaties moeten daarom geregeld geoptimaliseerd worden. 

Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan wat er allemaal van u gevraagd wordt. Maar we bekijken ook hoe u tijd en kosten kunt besparen. Doordat we als specialist in procestechniek de ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen we u adviseren en op maat de beste oplossingen implementeren.

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie