Verklaringen

Als onderdeel van onze transparantie en duurzaamheidsdoelstellingen hierbij onze verklaringen;

Welkom bij onze website en bedankt voor uw interesse in RIJKERS. Als onderdeel van ons streven naar transparantie en naleving van relevante regelgeving, hebben we besloten om verklaringen met betrekking tot het gebruik van verboden materialen op onze website te plaatsen. Deze verklaringen omvatten de ROHS-verklaring, de Conflict Minerals-verklaring en de REACH-verklaring, en zijn te downloaden via de blauw gemarkeerde link bij elke verklaring. 

De ROHS-verklaring richt zich op het gebruik van materialen zoals lood, kwik en cadmium in onze producten, waarbij we ons inzetten voor het voldoen aan de geldende milieunormen en beperkingen. 

De Conflict Minerals-verklaring is in overeenstemming met de Dodd-Frank Act, sectie 1502, die vereisten oplegt aan fabrikanten met betrekking tot de herkomst van "Conflict Minerals", waaronder tin, tantalum, wolfraam en goud, afkomstig uit de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen.

De REACH-verklaring, gebaseerd op de Europese Verordening 1907/2006, heeft als doel de bescherming van de menselijke gezondheid en het milieu tegen de risico's die kunnen worden veroorzaakt door chemicali├źn.

We nodigen u uit om deze verklaringen te downloaden en te bekijken voor meer inzicht in ons toewijdingsproces aan duurzaamheid, compliance en verantwoordelijkheid. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.