Nieuwe commercieel manager presenteert zich op WoTS-beurs

RIJKERS is van 2 tot en met 5 oktober aanwezig op de vakbeurs World of Technology & Science 2018. In de Jaarbeurs in Utrecht vindt u RIJKERS in hal 9, op standnummer C062. Natuurlijk laten we hier zien wat we in huis hebben. Bovendien stellen wij op de beurs graag onze nieuwe commercieel manager Hein van de Wetering aan u voor.

World of Technology & Science 2018 is dé vakbeurs op het gebied van procesindustrie en diverse andere branches. Industrial Processing, waar u ons voorheen elke editie kon begroeten, is hierin opgegaan. De procesindustrie is ruimschoots vertegenwoordigd op World of Technology & Science 2018. Ruim honderd exposanten presenteren de laatste trends, producten en ontwikkelingen binnen de natte en droge procesindustrie. Een ideale mogelijkheid voor projectmanagers en engineers uit de voedingsmiddelen- en licht chemische industrie om de ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering te ontdekken.

Nieuwe commercieel manager
Een bezoek aan de beurs is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe commercieel manager: Hein van de Wetering (49) uit Gemert. Sinds 1 juli is Hein binnen de SLB GROUP verantwoordelijk voor de aansturing van de businessunit RIJKERS. “Al vanaf mijn hts-opleiding ben ik geïnteresseerd in vloeistoftransport”, vertelt Hein. “Ik heb lang als constructeur gewerkt, met name in de voedingsmiddelenbranche, en ben daarna de verkoop ingegaan. Daarbij heb ik me altijd op het vlak van vloeistoftechnieken gericht. Mijn nieuwe baan bij RIJKERS is een ideaal vervolg daarop. De functie van commercieel manager sluit niet alleen aan bij mijn achtergrond, maar ook bij mijn ambities.”

Bedrijfszekere procesinstallaties
Zijn expertise op het snijvlak van techniek en commercie zet Hein nu in om het klantenbestand verder uit te bouwen en de omzet van de businessunit te vergroten. “Kansen zie ik genoeg”, aldus Hein. “Ik neem dan ook graag het voortouw in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Bijvoorbeeld door werkprocessen efficiënter te organiseren. Maar zeker ook door onze kracht nog beter voor het voetlicht te brengen. Want dankzij de specialisten die al ruime tijd bij ons in dienst zijn, hebben wij alles in huis voor het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van bedrijfszekere procesinstallaties. Die kennis en ervaring introduceer ik graag bij opdrachtgevers in de zuivel-, food- en (licht) chemische industrie.”

Bezoek gratis dé vakbeurs voor de procesindustrie
Tijdens de beurs laten we zien wat we allemaal in huis hebben. Hein van de Wetering: “Heel interessant is een timelapse-film die we in onze constructiehal hebben opgenomen. In sneltreinvaart gaan we van een lege hal tot een compleet opgebouwde procesinstallatie. Erg indrukwekkend. En natuurlijk staan we paraat om tekst en uitleg te geven en in gesprek te gaan met bezoekers.”

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan World of Technology & Science 2018 op 2, 3, 4 of 5 oktober. Bent u niet in de gelegenheid om naar de Jaarbeurs in Utrecht te komen? Dan kunt u uiteraard ook een persoonlijke afspraak maken met Hein van de Wetering. Hij bezoekt u graag om zich voor te stellen en de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Bestel hier uw gratis toegangskaarten.

RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++