Vacature werkvoorbereider installaties

De SLB GROUP – met haar dochterondernemingen RVS NON FERRO en RIJKERS – is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines en het uitvoeren van projecten in de food-, zuivel-, farmaceutische en licht chemische industrie. Als groep hebben we stevige groeiambities.

Voor de realisatie van onze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider installaties

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie van complexe projecten. Deze projecten werk je uit in ons nieuwe Isah ERP-pakket. Je gebruikt je ervaring als werkvoorbereider om het hele proces in goede banen te leiden; van engineering, inkoop en uitbesteding tot productie en montage. Hiervoor bereid je inkopen voor en maak je haalbare planningen met een doordacht plan van aanpak. Je werkt projecten zorgvuldig uit, zodat de installatie intern of extern vervaardigd kan worden. Voor de technische uitvoering schakel je met leveranciers. Daarnaast overzie jij de voortgang van het project op de werkplaats en de montageafdeling. Je legt verantwoording af aan de projectleiders.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider, met ruime kennis van technische installaties voor de industrie. Je hecht waarde aan werkplezier en vindt het een uitdaging om samen met goed opgeleide professionals complexe projecten tot een goed einde te brengen. Neem jij verantwoordelijkheid voor de uitwerking? Zet jij alles op alles om elk project succesvol af te ronden, ben je flexibel, zelfstandig én blink jij uit in het plannen en organiseren van alle werkzaamheden? Dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Functie-eisen

  • Minstens 5 jaar ervaring met installatiebouw, liefst in de voedselverwerkende industrie, en een sterke affiniteit met technische installaties.
  • Minimaal mbo+-niveau.
  • Nauwkeurig, accuraat en goed thuis in het werken met een (Isah) ERP-pakket.
  • Zelfstandige werkhouding.
  • Sterk in de omgang met mensen.
  • Flexibel en resultaatgericht.
  • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Bij ons werk je in een gezond bedrijf dat een flinke groei doormaakt in een industrie waarin Nederland uitblinkt. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima arbo-omstandigheden en een goed salaris.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv voor 24 december naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 06 - 53 416 902.


RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++