Vacature voorbewerker

De SLB GROUP – met haar dochterondernemingen RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH – is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines en het uitvoeren van projecten in de food-, zuivel- en farmaceutische industrie. Als groep hebben we stevige groeiambities.

Voor de realisatie van deze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Voorbewerker

Jij vervult een belangrijke rol bij de voorbewerking van de onderdelen voor roestvaststalen machines en frames. Aan de hand van tekeningen verricht je uiteenlopende werkzaamheden: van snijden, zetten, walsen en zagen tot buigen en tappen. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om de gewenste kwaliteit te leveren voor de bouw van hoogwaardige machines en frames.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een ervaren voorbewerker/constructieplaatwerker die zorgvuldig, efficiënt en nauwkeurig werkt. Jij hebt oog voor detail, bent gewend om tekeningen te lezen en kunt op basis daarvan zelfstandig de gewenste bewerkingen uitvoeren. Je bent een harde werker die graag deel uitmaakt van een bedrijf dat veel waarde hecht aan vakkennis en opleiding.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding tot constructieplaatwerker.
  • Zo’n tien jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Ruime ervaring in het lezen van tekeningen.
  • Ervaring met waterstraal- of lasersnijden (of de bereidheid om dit te leren).
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met cnc-draaien en –frezen.
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Een hoge kwaliteitsmaatstaf.
  • De drive om opdrachtgevers te verrassen met hoogwaardig vakwerk.
  • Flexibel en bereid om over te werken.
  • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Bij ons werk je in een gezond bedrijf dat een flinke groei doormaakt in een industrie waarin Nederland uitblinkt. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima arbo-omstandigheden en een goed salaris.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 06 - 53 416 902.


RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++