Vacature monteur installaties en machines

De SLB GROUP – met haar dochterondernemingen RVS NON FERRO en RIJKERS – is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines en het uitvoeren van projecten in de food-, zuivel-, farmaceutische en licht chemische industrie. Als groep hebben we stevige groeiambities.

Voor de realisatie van deze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Monteur installaties en machines

RIJKERS ontwerpt, bouwt en installeert installaties, met de handling van poeders en vloeistoffen als specialisme. Terwijl het engineeren, vervaardigen en assembleren van complete machines voor grote machinebouwers de kracht is van RVS NON FERRO. Wij werken in principe in een straal tot 100 km rondom Uden, met enkele projecten per jaar in het buitenland. Jij bent de ervaren en gedreven monteur die – zelfstandig of in een team – installaties bij klanten installeert, en machines samenstelt in de werkplaats.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een ervaren monteur die samen met ons wil groeien in een industrie waarin Nederland voorop loopt. Daarbij ben je verzekerd van een gevarieerd takenpakket: van het monteren van machines in de werkplaats en het lassen en monteren van leidingen en appendages, tot het monteren van complete installaties in een team. Ook voer je zelfstandig montagewerkzaamheden uit bij diverse klanten. Tijdens de montage onderhoud je contact met de klant en natuurlijk met de voorman. Zo werk je iedere dag met plezier aan uitdagende projecten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding, minimaal mbo 3-niveau, in de richting mechatronica en/of constructiebankwerken.
  • Minstens vijf jaar ervaring in installatie- of machinebouw, liefst in de voedselverwerkende industrie.
  • Ervaring met de montage van onder andere leidingwerk, tanks, bordessen en appendages.
  • Ervaring met het assembleren van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met het lassen van roestvast staal.
  • Een nauwkeurige werkhouding en oog voor kwaliteit.
  • Flexibel en bereid om werkdagen te maken tot 11 uur, inclusief reistijd.
  • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Bij ons werk je in een gezond bedrijf dat een flinke groei doormaakt in een industrie waarin Nederland uitblinkt. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima arbo-omstandigheden en een goed salaris.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 06 - 53 416 902.


RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++