Vacature mechatronicamonteur

De SLB GROUP – met haar dochterondernemingen RVS NON FERRO en RIJKERS – is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines en het uitvoeren van projecten in de food-, zuivel- en farmaceutische industrie. Als groep hebben we stevige groeiambities.

Voor de realisatie van deze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Mechatronicamonteur

Machinebouw voor OEM-bedrijven: dat is de specialisatie van RVS NON FERRO. We ontwerpen, vervaardigen en assembleren machines waarin hoogwaardige plaat- en buisbewerking een hoofdrol spelen. Terwijl RIJKERS installaties ontwerpt, bouwt en installeert, met de handling van poeders en vloeistoffen als specialisme. Binnen ons team van goed opgeleide vakmensen vervul jij een belangrijke rol bij de mechanische montage van machines. Naast de montage en opbouw van installaties en onderdelen, behoren ook het elektrisch aansluiten en testen van machines tot jouw werkzaamheden.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een ervaren mechatronicamonteur die zelfstandig machines assembleert. Dit doe je in principe bij ons in de werkplaats. Je voert overleg met de voorman voor een goede afstemming van elk project en een goede samenwerking met collega’s staat bij jou voorop. Jouw ervaring met het assembleren van machines voor de voedingsmiddelenindustrie komt bij ons goed van pas. Jij deelt onze passie voor roestvast staal en maakt graag deel uit van een bedrijf dat veel waarde hecht aan vakkennis en opleiding.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding mechatronica op minimaal mbo 4-niveau.
  • Minstens vijf jaar ervaring in machinebouw, liefst in de voedselverwerkende industrie.
  • Ervaring met het assembleren van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met het aansluiten van elektrische componenten.
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met het lassen van roestvast staal.
  • Ervaring met de montage van onder andere leidingwerk, tanks, bordessen en appendages is een pre.
  • Een nauwkeurige werkhouding en oog voor kwaliteit.
  • Flexibel en bereid om over te werken.
  • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Bij ons werk je in een gezond bedrijf dat een flinke groei doormaakt in een industrie waarin Nederland uitblinkt. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima arbo-omstandigheden en een goed salaris.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 06 - 53 416 902.


RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++