Vacature mechatronicamonteur

De SLB GROUP – met haar dochterondernemingen RIJKERS en RVS NON FERRO – is gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten en het ontwikkelen en bouwen van machines in de food-, zuivel- en farmaceutische industrie. Als groep hebben we stevige groeiambities.

Voor de realisatie van deze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Mechatronicamonteur

RIJKERS ontwerpt, bouwt en optimaliseert procesinstallaties, met de handling van poeders en vloeistoffen als specialisme. Terwijl machinebouw voor OEM-bedrijven de specialisatie is van RVS NON FERRO. Binnen ons team van goed opgeleide vakmensen vervul jij bij de SLB GROUP als mechatronicamonteur een belangrijke rol bij het installatiewerk. Je werkt vooral bij onze klanten op locatie. Maar je bent ook actief in onze goed uitgeruste werkplaats om machines voor de voedingsmiddelenindustrie te assembleren.

Wie wij zoeken
Je bent een ervaren en zelfstandige mechatronicamonteur. Als echte allrounder draai jij je hand niet om voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden. En dat komt goed uit, want je werkt steeds weer aan andere interessante projecten. Dit doe je meestal bij onze opdrachtgevers in een straal van 100 kilometer rondom Uden. En af en toe ben je voor een project enkele weken van huis. Die afwisseling is jou op het lijf geschreven. Uiteraard staat ook een goede samenwerking met je collega’s voorop en maak je graag deel uit van een bedrijf dat veel waarde hecht aan vakkennis en opleiding.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding mechatronica op minimaal mbo 4-niveau.
  • Minstens vijf jaar ervaring op het vlak van installatiewerkzaamheden, liefst in de voedselverwerkende industrie.
  • Ervaring met de montage van onder andere leidingwerk, tanks, bordessen en appendages.
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met het aansluiten van elektrische componenten.
  • Geen eis, wel een pre: ervaring met het lassen van roestvast staal.
  • Ervaring met het assembleren van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.
  • Een nauwkeurige werkhouding en oog voor kwaliteit.
  • Flexibel en bereid om over te werken.
  • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wat wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Bij ons werk je in een gezond bedrijf dat een flinke groei doormaakt in een industrie waarin Nederland uitblinkt. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima arbo-omstandigheden en een goed salaris.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 06 - 53 416 902.


RIJKERS maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers: 

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++